Gitárról álmodni mit jelent

Gitárról álmodni mit jelent

Gitárról álmodni mit jelent – Álomfejtés, álmok jelentése

A gitárról való álmodozás jelentése

Gitárról álmodni számos különböző jelentést hordozhat, mivel az álmok személyes tapasztalatokra és érzésekre reflektálnak. Itt van néhány lehetséges jelentés:

 1. Kreativitás és kifejezőkészség: A gitár az alkotás és kifejezés eszköze lehet az életben, így az álmodban való megjelenése arra utalhat, hogy kreatív és kifejező oldalad erősödik vagy épp felszínre kerül.
 2. Érzelmi kifejezés: A gitár hangjai sokszor érzelmeket közvetítenek. Álmodban való megjelenése lehet arra utalás, hogy érzéseidet próbálod kifejezni vagy éppen megértésre találni érzelmi helyzetedben.
 3. Szabadság és kaland: A gitár gyakran kapcsolódik a könnyed, szabad életstílushoz, kalandhoz. Ha álmodban gitározol vagy egy gitárt látsz, az arra utalhat, hogy vágyaid között szerepel a szabadság és a kaland.
 4. Kapcsolatok és közösség: A gitár gyakran társas tevékenységekhez, zenekarokhoz, baráti összejövetelekhez kapcsolódik. Álmodban való megjelenése lehet arra utalás, hogy fontos számodra a közösség, a barátságok és az emberi kapcsolatok.
 5. Önállóság és függetlenség: A gitár egy olyan hangszer, amit egyénileg lehet játszani. Álmodban való megjelenése arra utalhat, hogy keresed az önállóságot és a saját utadat az életben.

Fontos megjegyezni, hogy az álmok sokféle jelentést hordozhatnak, és az álom kontextusát, valamint az egyén saját élethelyzetét figyelembe kell venni a megfelelő értelmezéshez.

Azt álmodni, hogy gitározol  – Gitárról álmodni

Álmodni arról, hogy gitározol, különböző jelentéseket hordozhat. Itt van néhány lehetséges értelmezés:

 1. Kifejezési vágy: Az álom arra utalhat, hogy vágyat érzel arra, hogy kifejezd magad valamilyen formában, akár zenével, akár más módon.
 2. Kreativitás: Gitározás közben az álmodban arra reflektálhatsz, hogy kreatív ösztönöket érzel magadban, és vágyat érzel arra, hogy ezeket az ötleteket megvalósítsd.
 3. Érzelmi kiegyensúlyozottság: A zenélés gyakran nyugtató hatással van az emberekre. Ha álmodban gitározol, ez lehet az érzékelésed arra, hogy egyensúlyra törekszel az érzelmeid és az életed különböző területei között.
 4. Kihívásokkal való szembenézés: Ha még nem vagy jártas a gitárjátékban, az álom arra is utalhat, hogy új kihívások elé nézel az életedben, és meg kell tanulnod valami újat.
 5. Önállóság és függetlenség: A gitár egy olyan hangszer, amit gyakran egyedül is lehet játszani. Az álmodban való gitározás arra is utalhat, hogy keresed az önállóságot és a saját utadat az életben.

Álmodni arról, hogy valaki gitározik

Álmodni arról, hogy valaki gitározik, szintén változatos jelentéseket hordozhat. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Inspiráció: Ha valaki más gitározik az álmodban, az arra utalhat, hogy inspirációt keresel valakitől vagy valamihez, és vonzódsz mások kreativitásához.
 2. Kapcsolatok és közösség: A gitár gyakran társas tevékenységekhez, baráti összejövetelekhez kapcsolódik. Ha valaki más gitározik az álmodban, az arra utalhat, hogy fontosak számodra a baráti kapcsolatok és az együttlétek.
 3. Megértés és empátia: Az álombeli gitározás lehet az érzékelésed arra, hogy mások érzéseit próbálod megérteni vagy éppen empátiát mutatsz valaki iránt.
 4. Tisztelet és csodálat: Ha valaki más gitározik az álmodban, az lehet, hogy tisztelettel vagy csodálattal viseltetsz az illető iránt, és megcsodálod az ő képességeit vagy tulajdonságait.
 5. Vágyak megtestesülése: Az álombeli gitározás lehet az érzékelésed arra, hogy vágyaid között szerepel a zenélés vagy valaki más képességeinek csodálata.

Álmodni arról, hogy zenét hallasz gitárral  – Gitárról álmodni

Álmodni arról, hogy zenét hallasz gitárral, szintén különböző jelentéseket hordozhat. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Érzelmi hatás: Az álombeli gitárzene hallgatása lehet az érzékelésed arra, hogy az érzelmekre, hangulatokra való nyitottságod erősödik vagy éppen megpróbálsz megérteni egy érzelmekkel teli helyzetet az életedben.
 2. Békesség és nyugalom: A gitárzene gyakran nyugtató hatású lehet. Az álombeli zenét hallgatva érezheted, hogy keresed a békét és a nyugalmat az életedben.
 3. Inspiráció: A gitárzene hallgatása az álmodban inspirációt adhat, hogy új ötleteket és gondolatokat meríts mások munkáiból vagy éppen saját kreativitásodat fokozd.
 4. Kapcsolatok és közösség: A zenét gyakran társaságban hallgatják. Az álombeli gitárzene lehet az érzékelésed arra, hogy fontosak számodra a közösségi élmények és a baráti kapcsolatok.
 5. Hangulatváltozás: A gitárzene hangulatot teremt és befolyásolhatja az érzéseket. Az álombeli zenehallgatás lehet az érzékelésed arra, hogy keresed a megfelelő hangulatot vagy éppen megpróbálod megváltoztatni az aktuális hangulatodat.

Azt álmodni, hogy gitárt veszel

Álmodni arról, hogy gitárt veszel, számos különböző jelentést hordozhat. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Új kezdetek: A gitárt vásárolni az álomban az lehet az érzékelésed arra, hogy új szakaszhoz érkeztél az életedben, és készen állsz valami újat kezdeni.
 2. Önkifejezés: A gitár egy olyan hangszer, amely lehetővé teszi az egyéni kifejezést és kreativitást. Az álombeli gitárvásárlás lehet az érzékelésed arra, hogy felfedezed az önálló kifejezés és az önkifejezés lehetőségeit.
 3. Tanulás és fejlődés: Ha még nem játszol gitáron, akkor az álombeli gitárvásárlás arra utalhat, hogy készen állsz új dolgokat megtanulni és fejlődni a képességeidben.
 4. Leleményesség: A gitárvásárlás az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy képes vagy megtalálni az eszközöket és lehetőségeket ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat.
 5. Érzelmek és vágyak: A gitárt vásárolni az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy vágyaid között szerepel a zene, a kreativitás vagy éppen az új hobbi megtalálása.

Azt álmodni, hogy gitárt adsz el  – Gitárról álmodni

Álmodni arról, hogy gitárt adsz el, szintén változatos jelentéseket hordozhat. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Elengedés és változás: A gitár eladása az álomban arra utalhat, hogy készen állsz arra, hogy megszabadulj valamitől az életedben, és nyitott vagy az új lehetőségekre és változásokra.
 2. Anyagi helyzet és szükségletek: Az álombeli gitár eladása lehet az érzékelésed arra, hogy fontos számodra az anyagi stabilitás vagy éppen szükséged van pénzre valamilyen fontos cél eléréséhez.
 3. Elégedetlenség: A gitár eladása az álomban arra is utalhat, hogy elégedetlen vagy valamilyen aspektussal az életedben vagy éppen egy döntéssel, amit meghoztál.
 4. Változások az életben: Az álombeli gitár eladása lehet az érzékelésed arra, hogy változások következnek be az életedben, és fel kell készülnöd az ezekkel járó kihívásokra vagy lehetőségekre.
 5. Elkötelezettség: A gitár eladása az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy készen állsz arra, hogy megszabadulj olyan dolgoktól az életedben, amelyek már nem szolgálják az előrehaladásodat, és elkötelezett vagy a változás mellett.

Azt álmodni, hogy gitárt kapsz

Álmodni arról, hogy gitárt kapsz, számos különböző jelentést hordozhat. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Ajándék és megbecsülés: A gitárt kapni az álomban arra utalhat, hogy érzékeled mások figyelmét és szeretetét, valamint azt, hogy megbecsülik a jelenlétedet az életedben.
 2. Új lehetőségek: A gitárt kapni az álomban új lehetőségeket és kihívásokat jelezhet az életedben. Ez lehet egy új hobbi, amit kipróbálhatsz, vagy egy új terület, amit felfedezhetsz.
 3. Kreativitás és önkifejezés: A gitár egy kreatív eszköz, amely lehetővé teszi az önkifejezést és az alkotást. Az álombeli gitárt kapás lehet arra utalás, hogy felfedezed a kreativitásodat és törekedsz az önkifejezésre.
 4. Befogadás és elfogadás: A gitárt kapni az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy elfogadják az érdeklődésedet és szenvedélyedet, és támogatnak abban, hogy kibontakoztasd magad.
 5. Új lehetőségek előtt állsz: Az álombeli gitárt kapás arra is utalhat, hogy fontos lehetőség vagy ajándék vár rád az életedben, és érdemes nyitott szemmel járnod, hogy kihasználd ezeket a lehetőségeket.

Egy törött gitárról álmodni  – Gitárról álmodni

Egy törött gitárról álmodni többféle jelentést hordozhat. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Elveszett lehetőségek: A törött gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy elvesztettél vagy elszalasztottál valamilyen fontos lehetőséget az életedben.
 2. Személyes sérülés vagy veszteség: Az álombeli törött gitár lehet az érzékelésed arra, hogy valamilyen személyes sérülésen vagy veszteségen mentél keresztül az életedben, és még mindig feldolgozod vagy gyógyítod ezt a sebet.
 3. Kudarc vagy csalódás: A törött gitár az álomban lehet arra is utalás, hogy valamilyen területen kudarcot vallottál vagy csalódtál, és ez az érzés jelenik meg az álomban.
 4. Megoldásra váró problémák: Az álombeli törött gitár lehet arra utalás, hogy szembesülnöd kell egy vagy több problémával az életedben, és meg kell találnod a módját, hogy ezeket megoldod.
 5. Veszteség vagy hiány: A törött gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy valamilyen fontos dolog vagy érték hiányzik az életedből, és szükséged van arra, hogy ezt a hiányt pótoljad vagy kezeld.

Álmodni egy régi gitárról

Álmodni egy régi gitárról sokféle jelentéssel bírhat. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Nosztalgia és emlékek: A régi gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy nosztalgikus érzéseket érzel régi emlékeid vagy múltbeli események iránt.
 2. Tapasztalatok és tanulás: A régi gitár az álomban lehet arra utalás, hogy fontos tanulási vagy élményekkel teli időszakot élhettél át az életedben, amelyek meghatározóak voltak a személyiséged és képességeid fejlődésében.
 3. Érték és jelentőség: A régi gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy fontosnak tartod az értékeket és azokat az eszközöket vagy tárgyakat, amelyeknek jelentősége van az életedben.
 4. Megőrzés és gondoskodás: A régi gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy óvj és gondoskodj valamiről vagy valakiről az életedben, és fontosnak tartod a múltbeli örökséget.
 5. Újrahasznosítás vagy felújítás: A régi gitár az álomban lehet arra utalás, hogy felmerülhet benned a vágy vagy szükség arra, hogy újrahasznosíts vagy felújíts valamit az életedben, akár tárgyakat, akár kapcsolatokat vagy élethelyzeteket.

Egy új gitárról álmodni

Álmodni egy új gitárról általában pozitív jelentésű és reményteljes álom lehet. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Új kezdetek és lehetőségek: Az új gitár az álomban az érzékelésed arra utalhat, hogy új fejezetet nyitsz az életedben, és új lehetőségek várnak rád, amelyek izgalmas kalandokat hozhatnak.
 2. Kreativitás és inspiráció: Az új gitár az álomban lehet arra utalás, hogy készen állsz arra, hogy kibontakoztasd kreatív oldaladat és inspirációt találj az alkotásban és a zenében.
 3. Fejlődés és tanulás: Az új gitár az álomban azt jelentheti, hogy készen állsz arra, hogy fejlődj és tanulj új dolgokat a gitárjáték vagy más területek tekintetében az életedben.
 4. Önállóság és függetlenség: Az új gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy keresed az önállóságot és a saját utadat az életben, és kész vagy függetlenül kifejezni magad.
 5. Siker és elégedettség: Az új gitár az álomban lehet pozitív előjel arra vonatkozóan, hogy elérted vagy el fogod érni céljaidat, és elégedett vagy az elért eredményekkel.

Álmodni egy elhangolatlan gitárról

Álmodni egy elhangolatlan gitárról néhány érdekes jelentéssel bírhat. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Zavarodottság vagy káosz: Az elhangolatlan gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy zavarodottságot vagy káoszt érzel az életedben, és nehézségeid vannak az egyensúly megtalálásában.
 2. Hiányérzet vagy elégedetlenség: Az elhangolatlan gitár az álomban arra utalhat, hogy hiányérzeted van valamiben az életedben, és elégedetlen vagy az aktuális helyzeteddel vagy körülményeiddel.
 3. Kommunikációs nehézségek: Az elhangolatlan gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy nehézségek merülnek fel a kommunikációban vagy a kifejezésben a környezeteddel vagy önmagaddal szemben.
 4. Felkészületlenség vagy kihívások: Az elhangolatlan gitár az álomban azt jelentheti, hogy felkészületlennek érzed magad egy adott helyzetre vagy kihívásra az életedben, és úgy érzed, hogy szükséged van további előkészületekre vagy támogatásra.
 5. Megoldásra váró problémák: Az elhangolatlan gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy szembesülnöd kell valamilyen problémával az életedben, és meg kell találnod a megfelelő megoldást vagy kiutat a helyzetből.

Lopott gitárról álmodni

Álmodni egy lopott gitárról sokféle jelentéssel bírhat. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Veszteség vagy bizalomvesztés: A lopott gitár az álomban arra utalhat, hogy félelemmel vagy bizalmatlansággal nézel szembe az életedben, és aggódsz amiatt, hogy valamilyen értékes vagy fontos dologat el fogsz veszíteni.
 2. Bűntudat vagy lelkiismeret-furdalás: Az álombeli lopott gitár lehet arra utalás, hogy valamilyen döntést hoztál vagy viselkedést tanúsítottál, amely miatt bűntudatot érzel, és késztetést érzel arra, hogy jóvá tegyél valamit.
 3. Veszély vagy fenyegetés: A lopott gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy fenyegetésnek érzed magadat vagy valamit az életedben, és aggódsz amiatt, hogy valamilyen kárt fogsz szenvedni.
 4. Kontrollvesztés vagy sebezhetőség: Az álombeli lopott gitár arra is utalhat, hogy úgy érzed, elveszítetted az irányítást az életed felett vagy kiszolgáltatott helyzetbe kerültél, és sebezhetőnek érzed magad.
 5. Figyelmeztetés vagy előrejelzés: A lopott gitár az álomban lehet figyelmeztetés arra, hogy óvatosnak kell lenned bizonyos helyzetekben vagy kapcsolatokban az életedben, és figyelmen kívül ne hagyj jelzéseket vagy intuíciónkat.

Egy húr nélküli gitárról álmodni

Álmodni egy húr nélküli gitárról szintén változatos jelentéssel bírhat. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Hiányérzet vagy hiány: A húr nélküli gitár az álomban lehet arra utalás, hogy hiányolod valamit az életedből, és érzékeled az érzelmi vagy anyagi hiányt valamilyen területen.
 2. Korlátozottság vagy hiányosságok: Az álombeli húr nélküli gitár lehet az érzékelésed arra, hogy korlátozva vagy hiányosságokkal küzdesz az életedben, és nehézségeid vannak a kibontakozás vagy fejlődés terén.
 3. Befejezetlenség vagy hiányos projektek: A húr nélküli gitár az álomban arra is utalhat, hogy érzed, hogy valamilyen projekt vagy feladat befejezetlen maradt az életedben, és szükséged van arra, hogy befejezd vagy rendezd ezt a dolgot.
 4. Elégedetlenség vagy elégedetlenség: Az álombeli húr nélküli gitár lehet az érzékelésed arra, hogy elégedetlen vagy valamilyen területtel az életedben, és érzékeled a hiányosságokat vagy problémákat.
 5. Kreatív kihívás vagy új lehetőségek: A húr nélküli gitár az álomban lehet arra utalás, hogy új kihívások előtt állsz vagy új lehetőségeket keresel a kreativitásod kifejezésére, és készen állsz arra, hogy megtaláld a megfelelő eszközöket vagy megoldásokat.

Egy fehér gitárról álmodni

Álmodni egy fehér gitárról különféle jelentésekkel bírhat. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Tisztaság és ártatlanság: A fehér gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy tisztaságra és ártatlanságra vágyódsz az életedben, és szükséged van egyfajta tisztításra vagy megújulásra.
 2. Békesség és nyugalom: A fehér gitár az álomban jelképezheti a belső békét és nyugalmat, és arra utalhat, hogy kiegyensúlyozottabb életet vagy helyzeteket keresel.
 3. Személyes stílus vagy egyediség: A fehér gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy különleges vagy egyedi módon szeretnéd kifejezni magad, és fontos számodra a saját stílusod megőrzése.
 4. Megújulás vagy újrakezdés: A fehér gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy készen állsz egy új fejezet megkezdésére az életedben, és új lehetőségeket keresel az előtted álló kihívásokra.
 5. Szükség az inspirációra: A fehér gitár az álomban arra is utalhat, hogy keresed az inspirációt vagy a kreatív ötleteket az életedben, és vágyódsz valami friss vagy újító impulzusra.

Egy fekete gitárról álmodni

Álmodni egy fekete gitárról is változatos jelentéseket hordozhat. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Misztikum és titokzatosság: A fekete gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy vonzódsz a rejtélyes vagy misztikus dolgokhoz az életedben, és érdekelnek a mélyebb jelentések és titkok.
 2. Erő és határozottság: A fekete gitár az álomban jelképezheti a belső erőt és határozottságot, és arra utalhat, hogy bátran állsz a kihívások elé az életedben.
 3. Szomorúság vagy depresszió: A fekete gitár az álomban lehet az érzékelésed arra, hogy szomorúságot vagy depressziót érzel az életedben, és küzdesz a sötét hangulatokkal vagy érzelmekkel.
 4. Elegancia és stílus: A fekete gitár az álomban lehet arra utalás, hogy fontos számodra az elegancia és a stílus az életedben, és igyekszel kifinomultan megjeleníteni magad.
 5. Rejtett potenciál vagy lehetőségek: A fekete gitár az álomban lehet arra utalás, hogy benned rejlik egy rejtett potenciál vagy lehetőség, és érzékeled a belső erőt vagy kreativitást, amely megmutathatja magát az életedben.

Gitárhúrokról álmodni

Gitárhúrokról álmodni érdekes jelentéseket hordozhat. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Hangulatok és érzések: Az álombeli gitárhúrok lehetnek az érzékelésed arra, hogy érzékeny vagy az érzelmekre, és érzelmi hullámokat tapasztalsz az életedben.
 2. Kreativitás és inspiráció: A gitárhúrok az álomban lehetnek az érzékelésed arra, hogy inspirációt keresel vagy éppen megkapod a kreativitásodhoz és önkifejezésedhez.
 3. Kiegyensúlyozottság: Az álombeli gitárhúrok lehetnek az érzékelésed arra, hogy törekszel az egyensúlyra és a harmóniára az életedben, és igyekszel megtalálni a megfelelő hangot a különböző élethelyzetekben.
 4. Kommunikáció és kapcsolatok: A gitárhúrok az álomban lehetnek a kommunikáció és a kapcsolatok fontosságának jelképei, és arra utalhatnak, hogy keresed a kapcsolatot másokkal vagy éppen megpróbálod kifejezni magadat egy adott helyzetben.
 5. Megújulás és fejlődés: Az álombeli gitárhúrok lehetnek az érzékelésed arra, hogy változások előtt állsz az életedben, és új lehetőségeket vagy perspektívákat nyitsz meg, ami segít a személyes növekedésedben és fejlődésedben.

Egy gitár pengetőről álmodni

Egy gitár pengetőjéről álmodni is különféle jelentésekkel bírhat. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Önkifejezés és kreativitás: Az álombeli gitár pengetője lehet az érzékelésed arra, hogy kifejezd kreativitásodat és önkifejezésedet az életedben, és megmutasd másoknak az egyedi hangodat.
 2. Kommunikáció és kapcsolatok: A gitár pengetője az álomban jelképezheti a kommunikációt és a kapcsolatok fontosságát az életedben, és arra utalhat, hogy keresed a hangot másokkal vagy éppen kifejezed magadat egy adott helyzetben.
 3. Érzékenység és finomság: Az álombeli gitár pengetője lehet az érzékelésed arra, hogy érzékeny vagy a finom részletekre az életedben, és igyekszel észrevenni és értékelni az apró dolgokat.
 4. Zen és nyugalom: A gitár pengetője az álomban lehet arra utalás, hogy keresed a belső békét és nyugalmat az életedben, és próbálsz harmóniát teremteni a különböző élethelyzetekben.
 5. Határozottság és céltudatosság: Az álombeli gitár pengetője lehet az érzékelésed arra, hogy határozott vagy a céljaid elérésében, és kész vagy megmutatni a szükséges határozottságot és céltudatosságot az életedben.

A gitárral való álmodozás felidézi az érzelmeinket?

Igen, a gitárral való álmodozás felidézheti az érzelmeinket és mélyebb jelentéseket hordozhat. A gitár gyakran szimbolizálja az önkifejezést, a kreativitást és az érzelmi kifejezést is. Amikor valaki álmodik a gitárról, az álom gyakran kapcsolódik az érzelmi állapotokhoz és az érzelmi tapasztalatokhoz.

Például, egy álom, amelyben valaki zenél vagy gitározik, lehet az érzéseink kifejezésének vágyát tükrözi vagy arra utalhat, hogy érzelmileg teljesedést vagy kifejezési szabadságot keresünk. Másrészt, egy álom, amelyben a gitár törött vagy elhangolva van, lehet az érzelmi zavar vagy feszültség jele.

Összességében a gitárral való álmodozás gyakran összekapcsolódik az érzelmekkel és az érzelmi állapotokkal, és segíthet nekünk jobban megérteni és feldolgozni az érzelmi tapasztalatainkat.

  

Álomfejtés
Álomfejtés  – Gitárról álmodni mit jelent?

Álomfejtés, álmok jelentése, álomszótár

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álomlexikon, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

Álomfejtés – Álomszótár
Álomfejtés – Állatokkal álmodni
Álomfejtés – Emberekkel álmodni
Álomfejtés – Gyümölccsel álmodni
Álomfejtés – Tárgyakkal álmodni
Álomfejtés – Zöldségekkel álmodni
Álmok jelentése
Álomszótár -ÁlomlexikonAbout Álomfejtés

Álomfejtés, álmok, álomszótár, álmoskönyv online, álmok jelentése a-tól z-ig, nagy álomszótár, mit jelentenek az álmok, rossz álmok jelentése, álmok értelmezése, álmok magyarázata.

View all posts by Álomfejtés →