Pénzzel álmodni mit jelent?

Pénzzel álmodni mit jelent?

Pénzzel álmodni mit jelent? Álomfejtés az álomszótárbanPénzzel álmodni, mit jelent ha pénzzel álmodunk?

Pénzzel álmodni gyakran különböző jelentéseket hordozhat, és az ébredés utáni érzések, a kontextus és az egyén saját élethelyzete is befolyásolhatja, hogy mit jelent számára a pénzzel való álmodás. Általában véve azonban néhány gyakori értelmezés létezik:

 1. Pénzhiány vagy anyagi aggódás: Ha álmodban pénzzel kapcsolatos stresszt vagy szorongást érzel, ez arra utalhat, hogy az életben anyagi gondokkal vagy bizonytalansággal küzdesz. Lehet, hogy pénzügyi nehézségek nyomják a válladat, vagy aggódsz a pénzügyi jövődet illetően.
 2. Gazdagság és siker: Más esetekben a pénzzel való álmodás pozitív érzéseket kelt, és a gazdagságot, a sikerességet és az anyagi bőséget szimbolizálja. Ezek az álmok lehetnek ösztönzők arra, hogy jobban szerezzünk vagy több pénzt keressünk az életünk során.
 3. Értékek és prioritások: Néha a pénzzel való álmodás arra utalhat, hogy érdemes átgondolni az értékeidet és prioritásaidat az életben. Elgondolkodhatsz azon, hogy mennyire fontos az anyagi siker számodra, és hogy hogyan viszonyulsz a pénzhez.

Fontos megjegyezni, hogy az álmok személyes jelentése nagymértékben változhat, és az egyéni élethelyzet és érzelmek alapján értelmezhetők. Az álmoknak nincs egyetlen univerzális értelmezése, és gyakran a saját érzékeid és tapasztalataid alapján kell megértést találnod az álmaid mögötti üzenetekben.Pénzzel álmodni általános álomfejtés

Itt van néhány általános álomfejtés arról, hogy mit jelenthet pénzzel álmodni:

 1. Pénz szerzése: Ha álmodban pénzt találsz vagy kaparsz, ez gyakran pozitív jel, és lehet, hogy jó híreket vagy váratlan pénzügyi előnyöket jelez az életedben.
 2. Pénz elvesztése: Ha álmodban elveszíted a pénzedet vagy lopják el, ez arra utalhat, hogy bizonytalansággal vagy veszteséggel küzdesz az életben. Lehet, hogy úgy érzed, elveszítettél valamit, ami fontos számodra.
 3. Pénzszámolás vagy számlázás: Ha álmodban pénzt számolsz vagy számlázol, ez arra utalhat, hogy az anyagiak iránti figyelmed megnőtt, és gondoskodsz pénzügyeidről vagy terveket készítesz a jövőre nézve.
 4. Sok pénz: Ha álmodban rengeteg pénzt látsz vagy birtokolsz, ez lehet pozitív jel arra vonatkozóan, hogy eléred anyagi céljaidat vagy bőségben élsz. Ugyanakkor túlzottan a pénzre való összpontosítás is jelentheti.
 5. Kifizetés vagy fizetés: Ha álmodban fizetést kaparsz vagy valakitől pénzt fogsz, ez arra utalhat, hogy értéket adtál valamivel vagy elvégeztél egy feladatot az életben, és most megjutalmaznak érte.

Fontos megjegyezni, hogy az álmok személyes jelentése nagyon egyedi lehet, és az álmodban megjelenő részletek is befolyásolhatják az értelmezést. Az álmokat gyakran a saját érzéseid és élethelyzeted alapján kell értelmezni. Az álomfejtés során fontos figyelembe venni az egyéni kontextust és érzelmeket.Még több álomfejtés, ha álmodban pénzt látsz

Pénzt kapni álomban – Pénzzel álmodni

Pénzt kapni álomban számos különböző értelmezésre adhat okot, attól függően, hogyan éled meg az álmot és az élethelyzetedtől. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Váratlan jó hírek vagy szerencse: Ha álmodban pénzt kapsz, ez gyakran jó híreket, szerencsét vagy váratlan előnyöket jelezhet az életedben. Lehet, hogy valamilyen pozitív változás vagy lehetőség vár rád.
 2. Értékelés vagy elismerés: Pénz kapása álomban néha arra utalhat, hogy mások értékelik a munkádat, erőfeszítéseidet vagy hozzájárulásodat. Ez lehet fizikai vagy szimbolikus elismerés.
 3. Önértékelés és önbecsülés: Pénzt kapni az álom során összekapcsolódhat az önbecsüléseddel és önértékeléseddel. Lehet, hogy az álom arra ösztönöz, hogy értékeld magad és azokat a képességeket, amelyekkel rendelkezel.
 4. Anyagi biztonság vagy stabilitás: Az álmodban pénzt kapni arra is utalhat, hogy vágyaid szerinti anyagi biztonságot vagy stabilitást érzel az életedben. Esetleg elérted az anyagi célokat vagy érzékelsz egy pozitív pénzügyi helyzetet.
 5. Vágyak és célok: Pénzt kapni álmodban lehet, hogy a vágyaid és céljaid kifejeződése is. Lehet, hogy az álom arra ösztönöz, hogy többet tegyél azért, amit el szeretnél érni az életben.

Álmodban valaki pénzt ad neked

Álmodban, ha valaki pénzt ad neked, az számos különböző értelmezést hordozhat, és az álmod körülményei és az érzések, amiket az álomban érzel, befolyásolhatják a jelentést. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Támogatás és segítség: Ha valaki pénzt ad neked álmodban, ez arra utalhat, hogy a valóságban is segítségre van szükséged valamilyen problémáddal vagy kihívással szemben. Lehet, hogy az álom arra emlékeztet, hogy van valaki a környezetedben, aki hajlandó támogatni téged.
 2. Érzelmek és kapcsolatok: Az álom, amelyben valaki pénzt ad neked, az érzelmi kötelékek vagy kapcsolatok erősítését is szimbolizálhatja. Lehet, hogy valaki kifejezi az irántad való gondoskodását vagy szeretetét azáltal, hogy segít anyagilag.
 3. Bizalom és elismerés: Az álomban kapott pénz gyakran azt is jelentheti, hogy valaki megbízik benned vagy elismeri az erőfeszítéseidet. Ebben az értelemben az álom pozitív visszajelzést hordozhat.
 4. Anyagi támogatás vagy segítség: Az álomban kapott pénz lehet, hogy a valóságban is jelenthet anyagi segítséget, például egy váratlan ajándékot, juttatást vagy segélyt.
 5. Vágyak és remények: Az álomban kapott pénz lehet, hogy a vágyaid, álmaid vagy célokkal kapcsolatos remények kifejezése is. Lehet, hogy az álom arra buzdít, hogy higgy magadban és az elképzeléseidben.Papírpénzzel álmodni

Papírpénzzel álmodni is különféle értelmezéseket hordozhat, és az álmod körülményei és az érzelmeid is befolyásolhatják az álom jelentését. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Anyagi gondok vagy szükség: Ha álmodban papírpénzt látasz, amelynek nincs konkrét értéke vagy érték nélküli, ez arra utalhat, hogy pénzügyi gondok vagy szükségletek aggasztanak az életben. Lehet, hogy valamilyen anyagi problémával vagy bizonytalansággal küzdesz.
 2. Pénzügyi biztonság: Ha az álmodban papírpénz bőségét vagy sok pénzt látsz, ez lehet pozitív jel arra vonatkozóan, hogy érzed az anyagi biztonságot vagy elérted pénzügyi célokat az életedben.
 3. Érték és prioritások: Az álomban látott papírpénz lehet, hogy az értékek és prioritások kifejeződése is. Lehet, hogy az álom arra ösztönöz, hogy gondolkodj el azon, hogy mennyire fontos az anyagi siker számodra, és hogy hogyan viszonyulsz a pénzhez.
 4. Pénzügyi változások vagy lehetőségek: Ha az álomban papírpénzzel foglalkozol, például számolsz vagy fizetsz valamit, ez arra utalhat, hogy pénzügyi változások vagy lehetőségek közelednek az életedben.
 5. Cserépénz vagy értékmegőrzés: Papírpénzzel álmodni néha azt is jelentheti, hogy értéket vagy pénzt próbálsz megőrizni vagy megvédeni az életedben.

Apró pénzzel álmodni

Apró pénzzel álmodni szintén számos különböző értelmezést hordozhat. Az álom jelentése függhet az álmodban megjelenő részletektől és az érzelmektől, amiket az álomban érzel. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Pénzügyi szűk körülmények: Apró pénzzel álmodni lehet arra utalás, hogy az életben anyagi szűkösségekkel vagy nehézségekkel szembesülsz. Lehet, hogy pénzügyi problémáid vagy bizonytalanságod van.
 2. Megtakarítás vagy takarékoskodás: Az álomban látott aprópénz arra is utalhat, hogy fontosnak tartod a megtakarítást vagy a takarékosságot az életedben. Lehet, hogy érzékelsz egy szükségességet arra, hogy gondoskodj a pénzügyi jövődről.
 3. Érték és jelentés: Aprópénzzel álmodni lehet, hogy az értékek vagy a kis dolgok jelentőségére hívja fel a figyelmedet. Lehet, hogy az álom arra buzdít, hogy az élet apró örömeit is értékeld.
 4. Kevesebb erőfeszítés: Az aprópénzzel való álom néha azt is jelentheti, hogy kevesebb erőfeszítést kell tenned valamilyen pénzügyi ügyben vagy cél elérésében. Lehet, hogy valami könnyen vagy természetesen történik meg az életedben.
 5. Elégedettség vagy elégedetlenség: Az álom arra is utalhat, hogy elégedett vagy elégedetlen vagy az anyagi helyzeteddel és az élet kis dolgaival.Pénzérmével álmodni – Pénzzel álmodni

Pénzérmével álmodni is változó értelmezéseket hordozhat, és az álom jelentése a részletektől és az érzelmektől függ. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Kisebb változás vagy apróbb dolgok: Pénzérmével álmodni arra utalhat, hogy fontosnak tartod az apróbb dolgokat az életedben, és értékeled a részleteket. Lehet, hogy az álom arra emlékeztet, hogy az élet apró örömei is fontosak.
 2. Változás és fejlődés: Az érmék gyakran szimbolizálják a változást és a fejlődést. Az álomban látott pénzérme lehet, hogy egy következő lépést vagy fejlődést jelez az életedben.
 3. Pénzügyi gondok vagy szükségletek: Néha az álomban látott pénzérme arra utalhat, hogy pénzügyi problémákkal vagy szükségletekkel szembesülsz az életedben, különösen ha az érmék hiányosak vagy kevesek.
 4. Jelkép vagy szimbólum: Az érmék gyakran jelentős szimbólumok az élet különböző területein, például szerencse, jutalom vagy az anyagiak. Az álmodban látott pénzérme jelkép lehet egy bizonyos jelentőségnek vagy érzésnek az életedben.
 5. Jutalom és elismerés: Ha az álmodban valaki pénzérmet ad neked, ez lehet, hogy jutalmazást vagy elismerést jelent az erőfeszítéseidért vagy valamilyen teljesítményedért.

Hamis pénzzel álmodni

Hamis pénzzel álmodni gyakran arra utalhat, hogy bizonytalansággal vagy megtévesztéssel kapcsolatos érzéseid vannak az életedben. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Bizalmatlanság: Az álomban látott hamis pénz arra utalhat, hogy valamilyen személy vagy helyzet miatt bizalmatlanságot érzel. Lehet, hogy aggódsz valaki vagy valami iránt, és úgy érzed, hogy nem minden az, aminek látszik.
 2. Megtévesztés vagy csalás: Az álomban látott hamis pénz lehet, hogy a megtévesztés vagy a csalás jele. Lehet, hogy valamilyen helyzetben úgy érzed, hogy valaki megpróbál téged vagy másokat becsapni.
 3. Önmagad megtévesztése: Néha az álomban látott hamis pénz arra is utalhat, hogy saját magadat téveszted meg vagy nem vagy őszinte saját magadhoz. Lehet, hogy valamiben nem vagy teljesen őszinte vagy tisztességes.
 4. Pénzügyi aggodalmak: Hamis pénzzel álmodni lehet arra utalás is, hogy valamilyen pénzügyi gondokkal vagy aggódásokkal küzdesz az életedben, és úgy érzed, hogy az anyagiak nem teljesen a helyükön vannak.Sok pénzzel álmodni

Sok pénzzel álmodni általában pozitív értelmezést hordoz, és különböző jelentéseket kaphat attól függően, hogyan éled meg az álmot és az életkörülményeidtől. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Anyagi bőség: Az álomban sok pénz látni gyakran arra utal, hogy vágyaid szerinti anyagi bőséget és gazdagságot érzel. Lehet, hogy az életedben jól megy a pénzügyi helyzet, vagy vágyaidat sikerült megvalósítani.
 2. Sikeres eredmények: Sok pénzzel álmodni lehet, hogy a sikert és az eredményeket jelzi az életedben. Az álom azt sugallhatja, hogy elérted az anyagi vagy üzleti célokat.
 3. Önbizalom és siker: Az álomban sok pénz birtoklása az önbizalmat és a sikerességet is szimbolizálhatja. Lehet, hogy az álom arra emlékeztet, hogy bízz magadban és a képességeidben.
 4. Jutalom vagy elismerés: Az álomban sok pénzt kapni lehet, hogy jutalmazást vagy elismerést jelent a kemény munkádért vagy valamilyen teljesítményedért.
 5. Biztonság és stabilitás: Sok pénzzel álmodni gyakran azt is jelentheti, hogy érzed az anyagi biztonságot és stabilitást az életedben.

Talált pénzzel álmodni

Talált pénzzel álmodni gyakran pozitív élményt hoz, és különböző értelmezéseket kaphat. Az álom jelentése attól is függ, hogyan éled meg és az érzelmektől, amiket az álomban érzel. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Váratlan szerencse: Az álomban talált pénz azt jelentheti, hogy váratlan szerencsére vagy előnyre számíthatsz az életedben. Lehet, hogy váratlan jövedelem vagy lehetőség vár rád.
 2. Megoldás pénzügyi problémákra: Talált pénzzel álmodni gyakran arra utalhat, hogy megoldást találsz pénzügyi problémákra vagy nehézségekre az életedben. Az álom optimizmust és reményt hozhat a pénzügyi helyzeteddel kapcsolatban.
 3. Értékelés és jutalom: Az álomban talált pénz lehet, hogy a munkád vagy erőfeszítéseid elismerése. Lehet, hogy valaki vagy valami jutalmaz téged azért, amit tettél.
 4. Szimbólum: Az álomban talált pénz szimbolikus lehet, és kifejezheti az életedben bekövetkező pozitív változásokat vagy lehetőségeket. Az álom arra is emlékeztethet, hogy érdemes nyitott szemmel járnod az életben.
 5. Öröm és boldogság: Talált pénzzel álmodni örömöt és boldogságot hozhat, mivel gyakran pozitív és váratlan eseményekkel kapcsolatos érzéseket hoz a számodra.Pénzt loptak tőled álmomban – Pénzzel álmodni

Pénzt loptak tőled álmomban arra utalhat, hogy valamilyen érzelmileg vagy anyagilag veszteséget érzel az életedben vagy bizonyos területen. Az álom értelmezése függ az álmod részleteitől és az érzéseidtől, amiket az álomban éltél meg. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Bizalomvesztés: Az álomban elkövetett lopás azt jelentheti, hogy bizalmadat megsértették vagy megtörtént valamilyen visszaélés, ami miatt bizalomvesztést érzel.
 2. Anyagi veszteség: Ha az álomban pénzlopás történt, lehet, hogy valamilyen anyagi veszteségről vagy pénzügyi problémáról szól az életedben. Az álom arra hívhatja fel a figyelmedet, hogy jobban vigyázz a pénzügyeidre.
 3. Érzelmek és sebek: Az álomban történt pénzlopás az érzelmi sebekre is utalhat. Lehet, hogy valaki vagy valami megsértett téged, és az álom ezt a sebezhetőséget fejezi ki.
 4. Biztonságvesztés: Az álomban történt lopás lehet, hogy arra utal, hogy valamilyen módon veszélyeztetettnek vagy bizonytalan helyzetben érzed magad.
 5. Önvédelem: Az álomban történt lopás arra is utalhat, hogy érdemes megfontolnod az önvédelem vagy az értékeid megőrzése iránti szükségességet az életedben.

Bankjegyek átvételéről álmodsz – Pénzzel álmodni

Bankjegyek átvételéről álmodni számos különböző értelmezést hordozhat, és az álom jelentése függ az álmod részleteitől és az érzelmektől, amiket az álomban élsz meg. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Anyagi előny vagy jövedelem: Az álomban történő bankjegyátvétel gyakran arra utalhat, hogy váratlan anyagi előnyhöz vagy jövedelemhez jutsz az életedben. Lehet, hogy valamilyen jutalom vagy váratlan bevétel érkezik.
 2. Elismerés vagy díjazás: Az álomban történő bankjegyátvétel lehet, hogy az erőfeszítéseid elismerése vagy valamilyen díjazás szimbóluma. Lehet, hogy valaki vagy valami megbecsül téged vagy az elért eredményeidet.
 3. Vágyak és remények: Az álomban történő bankjegyátvétel néha a vágyaid és reményeid kifejeződése is lehet. Lehet, hogy az álom arra buzdít, hogy higgy magadban és az elképzeléseidben.
 4. Pénzügyi ügyek rendezése: Az álomban történő bankjegyátvétel arra is utalhat, hogy foglalkozol a pénzügyi ügyekkel vagy rendezed a számlákat az életedben.
 5. Szerencse és lehetőségek: Az álomban történő bankjegyátvétel lehet, hogy a szerencsét és az új lehetőségeket jelzi az életedben.Arról a személyről álmodni, aki a pénzt adta neked

Arról a személyről álmodni, aki a pénzt adta neked, szintén különböző értelmezéseket hordozhat, és az álom jelentése függ az álmod részleteitől és az érzelmektől, amiket az álomban élsz meg. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Támogatás és segítség: Ha az álmodban valaki pénzt ad neked, ez arra utalhat, hogy a valóságban is segítségre van szükséged valamilyen problémáddal vagy kihívással szemben. Az álom azt sugallhatja, hogy van valaki a környezetedben, aki hajlandó támogatni téged.
 2. Érzelmi kapcsolat: Az álomban szereplő személy, aki pénzt ad neked, lehet, hogy fontos szerepet játszik az életedben, és az érzelmek kifejezése is lehet az álom. Lehet, hogy az álom arra utal, hogy érzelmileg közel állsz ehhez a személyhez.
 3. Megbecsülés és elismerés: Az álomban szereplő személy pénzadása lehet, hogy az értékelés vagy az elismerés kifejezése is. Lehet, hogy valaki vagy valami megbecsül téged vagy az erőfeszítéseidet.
 4. Pénzügyi segítség vagy juttatás: Az álomban szereplő személy pénzadása néha anyagi segítséget vagy juttatást is jelenthet, például egy váratlan ajándékot vagy támogatást egy pénzügyi helyzetben.
 5. Kapcsolat és kommunikáció: Az álomban történő pénzadás lehet, hogy arra is utal, hogy kommunikálsz vagy kapcsolatban vagy ezen a személlyel az életben, és az álom ezt a kapcsolatot szimbolizálja.

Pénzt kapni gyanús idegenektől – Pénzzel álmodni

Pénzt kapni gyanús idegenektől álmodban érdekes élmény lehet, és az álom jelentése függ az álmod részleteitől és az érzelmektől, amiket az álomban élsz meg. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Bizalomvesztés: Az álom arra utalhat, hogy a valóságban valamilyen személy vagy helyzet miatt elvesztetted a bizalmadat vagy aggódsz bizonyos idegenekkel kapcsolatban.
 2. Veszély vagy kockázat: Pénzt kapni gyanús idegenektől az álomban lehet, hogy figyelmeztetés a veszélyre vagy a kockázatokra az életedben. Az álom arra hívhatja fel a figyelmedet, hogy legyél óvatos és körültekintő bizonyos személyekkel vagy helyzetekkel kapcsolatban.
 3. Pénzügyi javak: Az álom lehet, hogy a pénzügyi helyzettel vagy anyagi javakkal kapcsolatos érzéseket tükrözi. Lehet, hogy az életedben van némi pénzügyi bizonytalanság vagy gond, és az álom ezeket a félelmeket és aggódásokat fejezi ki.
 4. Bizonytalanság és érzelmi állapot: Az álomban történő pénzkapás idegenektől néha az érzelmi bizonytalanságot vagy kényelmetlenséget is kifejezheti. Lehet, hogy valamilyen helyzetben úgy érzed, hogy kívülállók vagy idegenek között vagy, és ez okoz érzelmi nyugtalanságot.
 5. Szerencsepróba: Az álom arra is utalhat, hogy valamilyen szerencsés lehetőséget vagy próbát kapsz meg az életedben, amit kezelned kell.Mi történik, ha visszautasítod a pénzt álmodban

Ha álmodban pénzt kapsz vagy ajánlanak neked pénzt, és te visszautasítod azt, az is különféle értelmezéseket hordozhat, attól függően, hogyan élzed meg az álmot és az érzéseidtől. Íme néhány lehetséges értelmezés:

 1. Függetlenség és önállóság: A pénz visszautasítása az álomban lehet, hogy az önállóságot és a függetlenséget fejezi ki. Lehet, hogy nem akarsz másoktól vagy külső forrásoktól függővé válni az életedben, és az álom ezt a vágyat tükrözheti.
 2. Az értékek és prioritások kifejezése: Az álomban való pénz visszautasítás néha azt jelentheti, hogy fontosabb számodra más értékek vagy prioritások az életedben. Lehet, hogy az álom arra emlékeztet, hogy nem mindig a pénz az elsődleges szempont a döntéseidben.
 3. Megbízhatatlanság vagy gyanakvás: Az álomban történő pénz visszautasítás lehet, hogy bizalmatlanságot vagy gyanakvást tükröz az ajándék vagy ajánlat iránt. Lehet, hogy úgy érzed, hogy valami gyanús vagy nem megbízható az életedben.
 4. Önkontroll és felelősség: Az álomban pénz visszautasítása azt is jelentheti, hogy önkontrollt gyakorolsz vagy felelősségteljes döntéseket hozol az életedben. Lehet, hogy tudatosan választasz, és nem hagysz befolyásolni magad.
 5. Személyes preferencia: Néha az álomban történő pénz visszautasítása egyszerűen a személyes preferencia vagy érzés kifejezése, és nincs mélyebb jelentése.

Jó dolog a pénzről álmodni? – Pénzzel álmodni

Pénzről álmodni általában nem tekinthető jó vagy rossz dolognak önmagában, mivel az álmok jelentése és értelmezése személyes és egyéni. Az álmok sokféle dolgot kifejezhetnek, és az álom jelentése függ az álmod részleteitől és az érzelmektől, amiket az álomban élsz meg.

Általában az emberek pozitívan értékelik azokat az álmokat, amelyekben pénz jelenik meg, mert ezek gyakran gazdagságot, sikeret, biztonságot vagy váratlan előnyöket jelentenek az életükben. Ugyanakkor az álmokban pénzvesztés, lopás vagy pénzügyi problémák is előfordulhatnak, és ezek gyakran negatív érzéseket váltanak ki.

Az álmok értelmezése során fontos figyelembe venni az egyéni élethelyzetet és az érzelmi kontextust. Az álmok jelentése egyénenként változhat, és gyakran az ébredés utáni érzéseid és gondolataid is befolyásolják az értelmezést. Az álmok általában a tudatalattid kreatív kifejeződéseit képezik, és segíthetnek megérteni az érzéseidet és az életedet, de nem feltétlenül jövendölnek vagy határoznak meg konkrét eseményeket.Pénzzel álmodni további jelentések:

 • Pénzed, ha van: kicsapongás.
 • Pénz a kézben: új öröm elveszettnek hitt egészségedben.
 • Sok pénz: kár a ház körül.
 • Pénzt valakitől kapni: minden oldalról ellenséggel vagyunk körülvéve.
 • Pénzt keresni és nem találni: szerencse a szerelmedben.
 • Pénzt elveszíteni: vállalkozás, amely jóra fordul.
 • Pénzt asszonyodnak adni: igaz szerelem; más nőnek: gond. (Gvadányi)
 • Pénzt fényesíteni: jegyez hideg időjárást. Pénzt oszlopokba rakni: ahány oszlop, annyi bánat. Pénzen vett gyerek: jó vásár.
 • Pénzt zsákban hordani: tömlöc.
 • Pénzt ásni: váratlan találkozás. Régi pénz: jegyzi atyádat vagy anyádat. (Szűrszabó)
 • Pénzt elásni: zavaros idő. Pénzt folyóba dobni: hasznos munka, jövedelem. Pénzt szegénynek adni: károsodás. (1833.)
 • Pénzt a földbe vetni: gazdának nagyon jó, másnak betegség. (Régi naptár)
 • Pénzen tyúk módjára ülni: felbomló barátság.
 • Pénzt szélben szellőztetni: nyugodalmas élet.
 • Pénzen asszonyt vagy leányt venni: szegény öregség.
 • Pénzt nyerni: nagy gond.
 • Pénzt a földre szórni: rosszullét.
 • Pénz, amely bűvész keze érintésére testünkből kijönne: mutat megnyugvást egy fájdalmas szerelemben.
 • Pénzt okádni: halál.
 • Pénzt az árnyékszékben hagyni: elveszített szerelem.
 • Pénz és sár összekeveredve: boldog szerelem.
 • Pénzes ember: leánynak szomorúság.
 • Pénz, amely fülünkben nőne: jegyez szomorú hírt szerelmünkről.
 • Orrunkon növő pénz: gazdag asszony.
 • Hasunk, ha pénzzel volna telve: jegyzi egy nő pazarlását
 • .Sok pénz, amelyet nem tudnánk megolvasni, kereskedőnek: sok adósságot, másnak: apró bajokat.
 • Elveszített pénz egy idegen város kapujában: szerencsés pört vagy ott jó ismeretséget mutat.
 • Pénzt mérlegen vagy literben mérni: nagy betegség.
 • Szagos pénz: egy asszony szerelme. Rongyos pénz: gazdag öregség.
 • Pénzverő: szomorúság. (Lipcsei)
 • Pénzes láda, ha teli: rossz esztendő, nyavalya; ha üres: családi szaporodás.
 • Bezárt pénzes láda: jó remény.
 • Országúton talált pénzesláda: hiábavaló utazás.
 • Pénzes erszényt találni: jegyez új ismeretséget.
 • Üres pénzes erszényt találni: adósság. Elveszített erszény: gazdag házasság.
 • Pénzt találni: egy nagy károsodás előli menekülés, mások szerint sikerül elkerülni egy nagyobb kiadást.
 • Pénzt lopni: civakodás lesz a családban
 • Pénzt ajándékba adni: kellemes meglepetés
 • Pénzed, ha van: kicsapongást jelez
 • Pénzt beszedni: anyagi veszteség
 • Pénzt kiadni: nem várt előny, közös siker
 • Pénzt keresni és nem találni: szerencse a szerelemben
 • Sok pénz: Kár a ház körül
 • Papírpénzt számolni: több bevétel, mint amit vártál
 • Pénz után kutatni: jómódú partner
 • Pénzt nyerni: fölösleges pénzkiadás, mások szerint nagy gond
 • Pénzt elveszíteni: jól alakul a vállalkozásod
 • Pénzt kiásni: váratlan találkozás
 • Pénzt elásni: zavaros idő
 • Pénzt asszonynak adni: igaz szerelem
 • Pénzt más nőnek adni: gond
 • Pénzt hamisítani: nagyon jó jegy
 • Pénz a kézben: új öröm elveszettnek hitt egészségedben
 • Pénzt kapni valakitől: minden oldalról ellenséggel vagyunk körülvéve
 • Sok pénz, amit nem tudunk megolvasni: adósság, mások szerint apró bajok
 • Utcán pénzt találni: váratlan nyereség
 • Rongyos pénz: gazdag örökségÁlomfejtés
Álomfejtés – Pénzzel álmodni

Álomfejtés, álmok jelentése, álomszótár

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álomlexikon, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

Álomfejtés – Álomszótár
Álomfejtés – Állatokkal álmodni
Álomfejtés – Emberekkel álmodni
Álomfejtés – Gyümölccsel álmodni
Álomfejtés – Tárgyakkal álmodni
Álomfejtés – Zöldségekkel álmodni
Álmok jelentéseMások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álomfejtés

Álomfejtés, álmok, álomszótár, álmoskönyv online, álmok jelentése a-tól z-ig, nagy álomszótár, mit jelentenek az álmok, rossz álmok jelentése, álmok értelmezése, álmok magyarázata.

View all posts by Álomfejtés →